Inchecken / Duur

  • U dient 15 minuten voor vertrek van uw reis in te checken voor uw Big Game Fishing Charters vanuit Vilamoura Marina Faro in de Algarve
  • Of u nu op zoek bent naar Private Charter Big Game Vissen vanuit Vilamoura Marina Faro Algarve of op zoek bent naar een gedeelde boot, wij zijn er trots op dat onze Big Game Fishing-ervaringen 7 dagen per week actief zijn en dat er een van onze Big Game Fishing Boat Trips vertrekken elk uur van In Vilamoura Jachthaven Faro, Algarve .

wat te verwachten

Hoe werkt het? Als je nog nooit diepzee Big Game Fishing bent geweest, heb je misschien maar een vaag idee van wat het echt inhoudt. Wat de meeste mensen weten over het vissen op groot wild, is wat ze hebben gezien op tv en in films, die vaak stressvolle voorbeelden zijn. Meestal zult u echter een zeer ontspannende en leuke tijd hebben. Het beste van Big Game vissen is dat je niet weet wat of wanneer je gaat vangen. Aan boord zal onze ervaren kapitein zichzelf en zijn bemanningslid voorstellen en u vragen naar korte instructies te luisteren. Zodra hij vertrekt uit de jachthaven van Vilamoura en je Big Game-boottocht is begonnen, zal de kapitein opnieuw met je praten en je meer instructies geven en wat je kunt verwachten voor de dag, waarna ze je zullen helpen bij het optuigen. Het kan tot een uur duren om de bestemming te bereiken waar je die dag gaat vissen, dus probeer te genieten van de boottocht naar de visplek. Zodra u aankomt bij de vislocatie, wacht op de schipper om u te vertellen om de lijnen te laten vallen en kunstaas trekken een vis aan om te bijten.

Hoe lang duurt de visreis? Big Game-visreizen vanuit de jachthaven van Vilamoura in Faro, Algarve zijn gemiddeld een boottocht van 6 uur, maar we doen meer dan aangepaste reizen bij het maken van Private Big Game-visreizen.

Kunnen we alleen vissen? Absoluut! Als je kiest voor de privéboot is het echt aan jou of je 1 visser of 10 vissers hebt. Als u echter besluit om op een gemengde boot te gaan, is er nog steeds slechts een maximum van 10 gasten voor die meer exclusieve service.

Zal ik nat worden? Nee, u mag niet nat worden aan boord van onze Big Game Fishing Trips vanuit de jachthaven van Vilamoura.

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding. Kleine tassen/portemonnees en koelboxen kunnen worden ondergebracht. We raden u af om waardevolle spullen mee aan boord te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke eigendommen.

Beperkingen : voor uw veiligheid moet u in goede gezondheid verkeren en vrij zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugproblemen, reisziekte of andere aandoeningen die kunnen worden verergerd door deze Big Game Fishing Trip, Algarve. We raden mensen die zwanger zijn, herstellende zijn van een recente blessure of mensen met rug-, nek- of hartproblemen af om aan boord te gaan.

 

 

 

 

Wij zorgen voor vervoer

Big Game Fishing Trips Vilamoura Marina Faro Algarvehaalt u rechtstreeks op bij uw hotel voor een extra € 7,50 per persoon

beleid

  • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Big Game Fishing Prijzen Vilamoura Marina Faro Algarve houdt alleen reserveringen voor het aantal passagiers dat op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
  • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als u niet opnieuw wilt plannen, zullen wij uw kosten terugbetalen minus 20% annuleringskosten per persoon.
  • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
  • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
  • Waar te gaan vissen op groot wild in Vilamoura Marina Faro – Vilamoura Watersportcentrum! Boek met de beste

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

Email: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

× How can I help you?