Inchecken / Duur

  • U dient 30 minuten voor vertrek van uw reis in te checken. Breng zonnebrandcrème aan voordat u uw reddingsvest aantrekt en aan boord gaat van de ondersteuningsboot.
  • Onze Vilamoura Marina Flyboard Rental Experience vertrekt dagelijks vanuit de Vilamoura Marina
  • De duur van het vliegbord is afhankelijk van het pakket dat je kiest

wat te verwachten

Hoe werkt het? Flyboarden is een extreme watersport, een van de nieuwste en coolste die er zijn, omdat het je de kans geeft om hopelijk je eerste echte vlucht te ervaren! Het werkt door waterdruk te gebruiken om de flyboard de lucht in te stuwen, dan hoef je alleen maar bovenop te balanceren. De flyboard wordt bestuurd door een jetski die water afgeeft aan de flyboard via een 50 voet lange slang. Het water wordt uit de jets van de flyboard geduwd, waardoor je de lucht in gaat. Je navigeert en hebt volledige directionele controle over je flyboard, onze instructeur zal de waverunner jetski besturen die je rondleidt terwijl je over het water vliegt dat wordt voortgestuwd door de waterstralen. Naarmate u aan de uitrusting gewend raakt en uw evenwicht vindt, zult u het gemakkelijk vinden om te navigeren en zult u spoedig boven de Atlantische Oceaan zweven! Er zijn geen licenties of certificaten vereist.

Hoe lang is de rit? Vilamoura Watersports Center huurt flyboard in 30 minuten, 1 uur, halve dag of hele dag slots. De Flyboard-huurprijs in Vilamoura is inclusief brandstof- en veiligheidsbriefing.

Kunnen we samen rijden? Hoewel flyboarden een individuele sport is, hebben we wel pakketten waarmee je het avontuur kunt delen met vrienden en familie.

Zal ik nat worden? Jazeker, dus zorg ervoor dat je zwemkleding draagt en een handdoek meeneemt!

Ga je foto’s maken? Ja, onze onsite gespecialiseerde fotografieservice met onze Jet Cam is beschikbaar, de Go Pro-video is op het flyboard gemonteerd om uw ervaring vast te leggen, video-hoogtepunten van uw reis zijn beschikbaar voor een vrijblijvende bezichtiging na uw reis en beschikbaar om te kopen op een USB-stick. je verlangt.

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding zoals strandkleding of zwemkleding. We raden u af om waardevolle spullen aan boord van de veiligheidsboot of jetski mee te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke eigendommen.

Beperkingen : Voor uw veiligheid dient u in goede gezondheid te verkeren en vrij te zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugklachten, reisziekte of andere aandoeningen die door deze ervaring kunnen worden verergerd. We adviseren geen mensen die zwanger zijn, herstellende zijn van een recent letsel of iemand met rug-, nek- of hartproblemen.

Wij zorgen voor vervoer

Fly Board Rental Algarve haalt u direct op bij uw hotel voor € 7,50 extra per persoon

 

 

beleid

  • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Vilamoura Watersportcentrum FlyBoard houdt alleen reserveringen voor het aantal passagiers dat op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
  • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als u niet opnieuw wilt plannen, zullen wij uw kosten terugbetalen minus 20% annuleringskosten per persoon.
  • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
  • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
  • We hebben de leeftijd voor een persoon om te flyboarden beperkt tot 18 jaar. Jongeren mogen echter wel vliegen met een ondertekend ontheffingsformulier van een ouder of wettelijke voogd. Mensen vanaf 12 jaar kunnen flyboarden proberen.

Neem contact op

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

× How can I help you?