Leer Flyboarden in de Algarve met Flyboard Vilamoura

FLY BOARD – EEN SPANNENDE ERVARING IN VEILIGE HANDEN

Hier is ons bedrijfsbeleid met betrekking tot veiligheid:

licentie:

Vilamoura Watersports Centre is een gevestigde onderneming die verzekerd is door een door de staat erkend agentschap. Veel exploitanten zonder vergunning hebben vaak alleen contante verkoop nodig.

Vastgesteld hoe lang:

Met 30 jaar ervaring waren we verheugd om de flyboard in 2018 in Vilamoura Marina te introduceren. Wij zijn de enige Flyboard-operator in Vilamoura in de Algarve.

Kwalificaties van bootkapiteins en bootinspectie:

Al onze kapiteins hebben een vergunning van de lokale overheidsinstanties. Onze ondersteuningsboten en jetski’s moeten jaarlijkse inspecties ondergaan door de Portugese kustwacht en aangezien we een zeer grote touroperator in de Algarve zijn, hebben we twee fulltime scheepsingenieurs die ervoor zorgen dat de schepen en uitrusting te allen tijde volledig worden onderhouden. Onze kapitein is volledig opgeleid om de flyboard-ervaring met betalende klanten te bedienen. Al onze boten hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd en voldoen aan de hoogste niveaus van beroeps-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

Apparatuurinspectie:

Alle Flyboard-uitrusting, inclusief de jetski’s, adapterkits en slangen, wordt voorafgaand aan elke vlucht gecontroleerd en we geven onze klanten altijd een Europees standaard reddingsvest

 

Veiligheidsinstructie:

Onze instructeurs bieden veilige training om u op weg te helpen en u leert wat u op de vlucht kunt verwachten. Het is ook belangrijk dat u en de kapitein duidelijke handgebaren hebben om te communiceren. Dit is een geweldige ervaring, wees voorbereid om verslaafd te raken aan flyboarden met Vilamoura Watersports Centre vanuit de jachthaven van Vilamoura in de Algarve. Om veiligheidsredenen zal de instructeur te allen tijde verantwoordelijk zijn voor de stroomtoevoer naar het bord.

Leeftijd- en gewichtsbeperkingen:

De minimumleeftijd voor een persoon om te proberen flyboarden is 18 jaar oud. Jongeren mogen echter wel vliegen met een ondertekend ontheffingsformulier van een ouder of wettelijke voogd. Mensen vanaf 12 jaar kunnen flyboarden proberen.

Beperkingen voor gehandicapten:

We eisen dat klanten zonder hulp alleen kunnen staan, zolang je op het bord kunt staan, kunnen basismanoeuvres zoals draaien gemakkelijk worden geleerd.

 

Het Flyboard belooft je een spannende rit vol actie. Ons gediplomeerde personeel zorgt voor een plezierige tijd van plezier en veiligheid! De flyboard-ervaring is een solo-activiteit, maar onze getrainde instructeurs zijn altijd aanwezig om je te helpen je ultieme hoogte te bereiken!

Neem gerust contact met ons op als u een van deze aspecten nader wilt bespreken.

Telefoon: (+351) 289 301 884
Mobiel: (+351) 937 777 913
E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com
Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

 

× How can I help you?