Inchecken / Duur

  • U dient 15 minuten voor vertrek van uw reis in te checken voor uw Shark Fishing Charters vanuit Vilamoura Marina Faro in de Algarve
  • Of u nu op zoek bent naar Private Charter Shark Fishing vanuit Vilamoura Marina Faro of op zoek bent naar een gedeelde boot, we zijn er trots op dat onze Shark Fishing-ervaringen 7 dagen per week plaatsvinden en dat er elk uur een van onze Shark Fishing Boat Trips vertrekt vanuit de jachthaven van Vilamoura Faro, Algarve.

wat te verwachten

Hoe werkt het? Wanneer u voor het eerst op onze boot Francisco I stapt en zodra de boot onderweg is, zal de schipper u adviseren waar de veiligheidsuitrusting is en u een idee geven van wat u kunt verwachten op uw haaienvisdag. Het duurt 30 minuten tot een uur om bij de Shark-visgronden te komen. Gedurende deze tijd zal het bemanningslid de gasten helpen bij het opzetten van hun visuitrusting en u adviseren hoe het allemaal werkt. Luister, want ze zijn er om te helpen en willen dat je haaien vangt en veel plezier hebt. Zodra je de visgronden bereikt, zoek je een open plek op de reling en wacht je tot de schipper je adviseert om je lijnen te laten vallen. Nu is het tijd om je voor te bereiden op je haaienbeet.

De meest voorkomende haaien in de Algarve, Portugal Haaienvisreizen zijn blauwe haaien of Mako-haaien. Dit is een snelle actiesport zodra de haaien door de kameraad worden aangetrokken, op de meeste dagen kan het charter tussen de 1 – 5 haaien vangen, maar op warme dagen hebben we het verdubbeld deze!

Hoe lang duurt de visreis? Haaienvissen vanuit de jachthaven van Vilamoura in Faro, Algarve zijn gemiddeld een boottocht van 6 uur, maar we bieden wel aangepaste reizen aan bij het maken van privé-haaienvissen.

Kunnen we alleen vissen? Ja, we bieden de mogelijkheid om alleen op haaien te gaan vissen op een privécharter voor haaienvissen of je hebt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij andere gelijkgestemde enthousiaste haaienvissers en zich bij hen aan te sluiten. Met trots beperken we de capaciteit van onze Shark Fishing-charters tot 10 gasten aan boord

Zal ik nat worden? Nee, u mag niet nat worden aan boord van onze Shark Fishing Boat Trips vanuit de jachthaven van Vilamoura in Faro

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding. Kleine tassen/portemonnees en koelboxen kunnen worden ondergebracht. We raden u af om waardevolle spullen mee aan boord te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke bezittingen

Beperkingen : voor uw veiligheid moet u in goede gezondheid verkeren en vrij zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugproblemen, reisziekte of andere aandoeningen die kunnen worden verergerd door deze Shark Fishing Trip, Algarve . We raden mensen die zwanger zijn, herstellende zijn van een recente blessure of mensen met rug-, nek- of hartproblemen af om aan boord te gaan.

 

 

 

 

 

Wij zorgen voor vervoer

Shark Fishing Trips Vilamoura Marina Faro Algarve haalt je direct op bij je hotel voor een extra € 7,50 per persoon

beleid

  • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Tarieven voor het vissen op haaien Vilamoura Marina Faro Algarve houdt alleen reserveringen voor het aantal passagiers dat op uw ticket/instapkaart staat vermeld. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
  • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als u niet opnieuw wilt plannen, zullen wij uw kosten terugbetalen minus 20% annuleringskosten per persoon.
  • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
  • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
  • Waar te gaan vissen op haaien in Vilamoura Marina Faro – Vilamoura Watersportcentrum! Boek met de beste

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

Email: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

× How can I help you?