Ben je klaar om op haaien te gaan vissen in Vilamoura!

Beste haaienvisbedrijf in Faro, Portugal

Hier is ons bedrijfsbeleid met betrekking tot veiligheid:

licentie:

Het beste in Faro gevestigde Shark Fishing Charter-bedrijf in de Algarve en we zijn verzekerd door een door de staat erkend agentschap.

Vastgesteld hoe lang:

Als u geïnteresseerd bent in het vangen van een haai , dan bent u hier aan het juiste adres met meer dan 30 jaar ervaring vanuit de jachthaven van Vilamoura. Onze ervaren schippers en bemanning zijn de allerbeste in de Algarve.

Kwalificaties van bootkapiteins en bootinspectie:

Al onze kapiteins hebben een vergunning van de lokale overheidsinstanties. In Vilamoura Watersports Centre Shark Fishing Boat Trips In Faro moeten al onze boten jaarlijkse inspecties ondergaan door de Portugese kustwacht en omdat we een zeer grote touroperator in de Algarve zijn, hebben we twee fulltime scheepsingenieurs die ervoor zorgen dat de schepen te allen tijde volledig worden onderhouden . Onze kapiteins zijn volledig opgeleid om de Grand Francisco I te besturen en weten precies waar ze heen moeten om die volgende grote haai in Faro in de Algarve te vangen . Onze op maat gemaakte Private Charter Shark Fishing Boat heeft een volledige vergunning en is verzekerd en voldoet aan de hoogste niveaus van beroeps-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

Apparatuurinspectie:

Veiligheidsuitrusting en al het visgerei worden dagelijks geïnspecteerd voorafgaand aan alle haaienboottochten. We geven onze klanten altijd een Europees standaard reddingsvest.

Veiligheidsinstructie:

Bij Vilamoura Watersports Center Shark Fishing Vilamoura Marina zorgen we ervoor dat onze bootkapiteins een veiligheidsbriefing geven voor uw reis.

Leeftijd- en gewichtsbeperkingen:

We hebben geen leeftijds- of gewichtsbeperkingen. Jonge kinderen onder een bepaalde leeftijd moeten worden vergezeld door een volwassene op haaienvistrips van een hele dag.

Beperkingen voor gehandicapten:

We zijn er trots op dat we alle handicaps kunnen opvangen.

 

 

“Catch and Release Policy” om onze sport te beschermen

Vilamoura Watersports Centre hanteert een strikt beleid voor het vangen en loslaten van haaien. Veel vissen worden losgelaten in het water naast de boot, met slechts af en toe een haai aan boord voor metingen en foto’s. Haaien worden professioneel behandeld aan boord van ons koele, natte dek en zo snel mogelijk teruggebracht naar het Atlantische water. Alle haaien die op ons dek worden gehouden voor foto’s worden volledig ondersteund over hun lichaamslengte om het risico op schade aan de haai te verminderen. We houden van niets beters dan deze prachtige vissen terug naar de diepte te zien gaan !!

Neem gerust contact metons op als u een van deze aspecten verder wilt bespreken of meer wilt weten over wat Big Game Fish in Faro is.

Telefoon: (+351) 289 301 884
Mobiel: (+351) 937 777 913
E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com
Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

× How can I help you?