De snelste jetski-ervaring in Vilamoura, Algarve

Reddingsvesten, brandstof en instructeur inbegrepen bij jetski-verhuur Algarve
Reserveren aanbevolen

Bijna iedereen kan genieten van het water met Vilamoura Watersports Center, dus neem een van onze topklasse Yamaha Waverunners. Ze zijn snel en leuk voor jong van hart, luxueus en comfortabel voor alle leeftijden en zijn stabiel genoeg voor deelnemers van alle niveaus, met de hulp van onze vriendelijke instructeurs, zelfs als je nog nooit een jetski hebt gereden, zullen we je snel hebben rijden als een pro.

Vilamoura Watersports Centre biedt de grootste en meest actuele selectie van waterscooters in de Algarve, we verhuren alleen de beste beschikbare uitrusting, al onze Waverunners gebruiken de nieuwste schoon brandende, milieuvriendelijke 4-taktmotoren.

Niets is te vergelijken met het gevoel van opwinding als je knokkels wit worden en je hart begint te kloppen, het is de sensatie van je leven.

Schiet over het water in onze shuttleboot en zodra je aankomt op het jetski-circuit, stap je over naar het comfort van je eigen jetski en hier begint het plezier.

Ervaar de sensatie van racen rond een speciaal jetski-circuit  gelegen buiten de jachthaven van Vilamoura met onze jetski’s verhuur Algarve! Draaien en draaien en je jetski-vaardigheden perfectioneren, deze jetski-verhuur is perfect om van te genieten met vrienden, familie of je geliefde. Neem de tijd en geniet van het uitzicht op de jachthaven van Vilamoura en de stranden.

Geen ervaring nodig voor deze actievolle activiteit.

Voor deze ervaring is geen licentie vereist.

Jetski’s Verhuur Algarve Reserveringen
30 minuten: 65€ | 60 minuten:  110€
Rijders pas op, je kunt verslaafd raken! Boek vandaag nog en ontdek het zelf, Vilamoura Watersports Centre is de enige plek voor het nieuwste model jetski’s en het grootste racecircuit.
Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

Pakketaanbiedingen
imgjspack
Avonturenpakket
Met dit Adventure-pakket geniet je van 30 minuten jetski-verhuur plus 2 uur dolfijnen kijken en grotervaring vanuit de jachthaven van Vilamoura. Dit avontuurlijke toerpakket zal voor iedereen leuk zijn. De enige echte dolfijnen- en grottentour in Vilamoura en de snelste jetski’s te huur in de Algarve.

Prijs: 85€ per persoon

imgjspack
REEF-pakket
Met dit Reef-pakket geniet je van 30 minuten jetski-verhuur plus 3 uur Rifvissen vanuit de jachthaven van Vilamoura. Dit rifarrangement is erg leuk voor groepen. Spring aan boord van de snelste jetski’s in de Algarve en probeer onze beroemde rifvissen waar je je vangst bewaart.

Prijs: 85€ per persoon

× How can I help you?