Inchecken / Duur

 

  • U dient 15 minuten voor vertrek van uw reis in te checken. Breng zonnebrandcrème aan voordat je gaat vliegen – het wordt een warme en zonnige rit.
  • Deze geweldige watertubing-ervaringen zijn 7 dagen per week actief en er vertrekt elk uur een van onze watersporttubing-boten vanuit de jachthaven van Vilamoura.
  • Activiteiten kunnen 15 minuten, 30 minuten, 1 uur of langer duren, afhankelijk van de optie die je kiest.

wat te verwachten

Hoe werkt het? Onze ervaren kapiteins zijn allemaal goed opgeleide professionals op het water die uw veiligheid als hun hoogste prioriteit beschouwen. Uw reis begint met het aanmelden bij onze vriendelijke medewerkers op kantoor en daarna ontvangt u reddingsvesten en veiligheidsinstructies. Wanneer het uw tijd is om te varen, wordt u de zee op genomen op een van onze watersportboten. Als u klaar bent, laadt u eenvoudig het springkussen van uw keuze en hangt u stevig vast! Je reist langs de kustlijn van de Algarve op het avontuur van je leven. Bereid je voor om nat te worden en vertrek met een glimlach en herinneringen die een leven lang meegaan!

Hoe lang is de rit? Activiteiten kunnen 15 minuten, 30 minuten, 1 uur of meer duren, afhankelijk van de optie die je kiest en hoe sterk je gevoel is.

Kunnen we samen op springkussens rijden? Absoluut! Sterker nog, we denken dat het het beste is om de rit te delen met iemand aan je zijde. We bieden een scala aan verschillende tubing-ritten.

Zal ik nat worden? ABSOLUUT! Aan het einde van de boottocht blijft er geen droog gedeelte over. Dus, neem zeker een handdoek mee!

Ga je foto’s maken? Als je dit wilt, geef dit dan aan bij het personeel bij aankomst op kantoor en zij zullen ervoor zorgen dat de bemanning is uitgerust met een camera en Go Pro voordat ze vertrekken. Dan zullen ze minstens 30 foto’s van je avontuur maken die je op een USB-pen kunt kopen na je reis op kantoor of je kunt 2 specifieke foto’s uitkiezen en ze voor je afdrukken en in een lijst plaatsen terwijl je wacht, geweldige memorabilia om mee naar huis te nemen. Ze zullen je ook filmen op onze Go Pro. Dit zal voor u beschikbaar worden gesteld om te kopen op een USB – pen wanneer u terugkeert naar het kantoor . Moet worden aangevraagd bij het inchecken.

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding zoals strandkleding of zwemkleding. Kleine tassen/portemonnees kunnen worden ondergebracht, maar neem alstublieft geen grote tassen mee aan boord. We raden u af om waardevolle spullen mee aan boord te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke eigendommen.

Beperkingen : voor uw veiligheid moet u in goede gezondheid verkeren en vrij zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugproblemen, reisziekte of andere aandoeningen die door deze tour kunnen worden verergerd. We raden mensen die zwanger zijn, herstellende zijn van een recente blessure of mensen met rug-, nek- of hartproblemen af om aan boord te gaan.

 

Wij zorgen voor vervoer

Algarve Water Inflatable Riders hebben de mogelijkheid om direct bij hun hotel opgehaald te worden voor een extra € 7,50 per persoon

beleid

  • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Vilamoura Watersports Centre houdt alleen reserveringen voor het aantal passagiers dat op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
  • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als u niet opnieuw wilt plannen, zullen wij uw kosten terugbetalen minus 20% annuleringskosten per persoon.
  • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
  • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
  • Als de zeecondities dit vereisen, kan de instructeur kinderen onder een bepaalde leeftijd weigeren.

Neem contact op

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

 

× How can I help you?