Opblaasboten in de jachthaven van Vilamoura

dingen om te doen in Vilamoura – Vilamoura Watersportcentrum

Hier is ons bedrijfsbeleid met betrekking tot veiligheid:

licentie:

Neem alleen deel aan opblaasbare waterattracties met gevestigde bedrijfsexploitanten, aangezien wij verzekerd zijn door een door de staat erkend agentschap. Veel exploitanten zonder vergunning hebben vaak alleen contante verkoop nodig.

Vastgesteld hoe lang:

Met 30 jaar ervaring zijn wij het grootste watersportbedrijf in de Algarve.

Kwalificaties van bootkapiteins en bootinspectie:

Al onze kapiteins hebben een vergunning van de lokale overheidsinstanties. Onze watersportboten moeten jaarlijkse inspecties ondergaan door de Portugese kustwacht en aangezien we een zeer grote touroperator in de Algarve zijn, hebben we twee fulltime scheepsingenieurs die ervoor zorgen dat de schepen te allen tijde volledig worden onderhouden. Al onze kapiteins zijn volledig opgeleid om de watersportboot te bedienen met betalende klanten. Onze Vilamoura Marina-boten hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd en voldoen aan de hoogste niveaus van beroeps-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

Apparatuurinspectie:

Veiligheidsuitrusting wordt dagelijks geïnspecteerd voorafgaand aan alle opblaasbare waterervaringen. We geven onze klanten altijd een Europees standaard reddingsvest en al onze apparatuur is afkomstig van de nummer één fabrikanten.

Veiligheidsinstructie:

Bij Vilamoura Watersports Centre zorgen we ervoor dat onze bootkapiteins een veiligheidsbriefing geven voor uw reis. U leert wat u tijdens uw rit kunt verwachten. Het is ook belangrijk dat u en de kapitein duidelijke handsignalen hebben om te communiceren tijdens de opblaasbare rit.

Leeftijd- en gewichtsbeperkingen:

We hebben geen leeftijds- of gewichtsbeperkingen. Jonge kinderen onder een bepaalde lengte moeten tijdens de vlucht worden begeleid door een volwassene.

Beperkingen voor gehandicapten:

We zijn er trots op dat we alle handicaps kunnen opvangen, maar houd er rekening mee dat bij alle opblaasbare attracties de gasten zich stevig met kracht moeten vasthouden.

 

Neem gerust contact met ons op als u een van de aspecten nader wilt bespreken.

Telefoon: (+351) 289 301 884
Mobiel: (+351) 937 777 913
E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com
Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

BOEK NU

 

× How can I help you?