HET TOONAANGEVENDE BOOTCHARTERBEDRIJF IN VILAMOURA

Ochtendcruise 975€ (10u – 13u)
Middagcruise 1100€ (14u – 17u)
Cruise bij zonsondergang 900€ (17:30u – 20:30u)
Volledige dagcruise 2000€ (10u – 17u)
Alternatieve uren beschikbaar op aanvraag.

Vilamoura Watersports Centre is er trots op de grootste vloot van particuliere bemande charterjachten in de jachthaven van Vilamoura aan te bieden. Whether you wish to sunbathe under the beaming sun, spend exhilarating moments exploring the coast and caves or simply relax on board, Vilamoura Watersports Centre Luxury Yachts can meet your personalized boat charter needs with a choice of one of our 3 luxury boats for hire. Al onze boten zijn brandschoon, volledig uitgerust, onderhouden volgens de hoogste standaard en worden bemand door de beste bemanningen in de Algarve!

Majestic, onze Sunseeker Portofino 53 met zijn eigen Jet Rib Boat in de garage, is de perfecte Sunseeker Yacht Hire in de Algarve! Het prachtige jachtcharter stelt u in staat om dieper in de grotten langs de rotsformaties van de Algarve-kustlijn te duiken en biedt watersportactiviteiten zoals waterskiën, wakeboarden, bananenboottocht en vele andere activiteiten!

Wij bieden de ultieme luxe jachtcharters in de Algarve, en onze Sunseeker Yacht Hire is absoluut een must! Het elegante en verfijnde ontwerp inspireert pure luxe.
Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke, privé- en exclusieve charters, of het nu gaat om het bevoorraden van het jacht met uw favoriete wijn, het organiseren van een verrassingsjubileumfeest, huwelijksreis of voorstel, uw kapitein en bemanning zullen ervoor zorgen dat zodra u aan boord stapt u de tijd van uw leven!
Deze Sunseeker Yacht Hire is een van de jachten met de hoogste specificaties die Sunseeker ooit heeft gebouwd. Puur kunstenaarschap met een weelderig interieur en verbazingwekkende dekruimtes betekent dat ze altijd voldoet aan de behoeften en wensen van haar gasten. Majestic belooft een onvergetelijke cruise langs de kustlijn van de Algarve! Deze Sunseeker Yacht Hire beschikt ook over een groot zwemplatform, een goed gevulde natte bar en een geweldig geluidssysteem, allemaal om aan uw meest luxueuze dromen te voldoen!

Sunseeker Boat Charter Hire – Reservations RECOMMENDED – BOOK NOW

Reserveren is noodzakelijk, boek nu om teleurstellingen te voorkomen.

× How can I help you?