De ultieme jetboottocht met de beste jetboottarieven in de Algarve

RESERVERINGEN VEREIST VOOR DE BESTE BOOTTOCHT – BOEK NU

30 minuten adrenalinejunkierit. Niet voor angsthazen, deze eersteklas jetboottocht vertrekt dagelijks vanuit de jachthaven van Vilamoura , Algarve.

Geniet vanuit een ander perspectief van het prachtige uitzicht op de jachthaven van Vilamoura en de kustlijn van de Algarve. Reis naar Vilamoura Watersportcentrum Watersport Vilamoura en de Atlantische Oceaan in op een ultramoderne jetboottocht en ervaar power-slides, golfsprongen, 360 graden spins en geweldige powerbreak-stops! Houd je vast voor de rit van je leven!

Deze geweldige General Lee Jet Boat in Vilamoura, geeft je sensaties die je nog nooit eerder hebt gevoeld, het is een natte en wildwatergebaseerde achtbaan. Deze jetboot ligt aangemeerd in de jachthaven van Vilamoura en is speciaal ontworpen om op de golven te varen, 180º 360º spins te maken, remstops te stoppen en een adrenaline-rit met hoge snelheid te maken.

Ga voor een van de beste ervaringen in Vilamoura, Algarve, Portugal! Ga naar open zeeën, riemen vast en maak je klaar om nat te worden op de geweldige Jet Boat Ride! Je schipper zal zich ontspannen in deze spannende ervaring terwijl ze een versnelling hoger schakelen en snelle spins en breaks uitvoeren. Je rit begint in de jachthaven van Vilamoura, voordat je eropuit trekt om de deining van de oceaan te berijden!

Wees voorbereid om nat te worden tijdens deze adrenaline-opwekkende Jet Boat Ride. Niet voor angsthazen!

Probeer deze geweldige Jet Boat Ride Vilamoura, Algarve! Je wilt deze Wet and Wild Jet Boat-ervaring niet missen, een geweldige achtbaanrit met een hoog octaangehalte die geschikt is voor het hele gezin. Het plezier begint wanneer we de sleutel omdraaien! Stap aan boord voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.
Onze deskundige chauffeurs zullen de Jet Boat Algarve op de proef stellen met power slides, 180º bochten, powerbreak stops en onze beroemde “Cowboy Spin”. Het is de snelste en gekste thrill ride in de Algarve!

1. Vilamoura Watersportcentrum is een van de beste plekken om te gaan Jetboating, waar we u en de boot meenemen op een rit door een dramatische rit van 30 minuten in een achtbaan en u trakteren op verschillende opwindende spins.

2. Het is elke cent waard en u zult de best mogelijke tijd hebben tijdens het ervaren van onze kenmerkende jetboottocht in de Algarve.

3. We nemen je mee op een onvergetelijke boottocht met unieke rijvaardigheid, de juiste hoeveelheid adrenaline voor iedereen om volop van te genieten, volledige 360° spins en veel tijd om nat te worden! Dit is een Jet Boat-ervaring die je nooit zult vergeten!

4. Op het moment dat de excelerate de vloer raakt, zal je adrenaline het dak raken, door de Atlantische oceaan kronkelen en over de golven springen als James Bond! Deze Jet Boat-ervaring is voor jong en oud, kom en wees een van de vele passagiers om te genieten van de echte Jet Boat-ervaring in de Algarve.

5. Na je opgewarmd te hebben, zal onze elitegroep van schippers de verbazingwekkende onderzeeërtruc demonstreren, die zeker alle passagiers aan boord zal verblinden en verbazen. Deze boot is ontworpen om talloze trucs en stunts uit te voeren die je bloed zullen laten pompen en vol adrenaline zullen doen tijdens deze jetbootervaring in de Algarve.

Als je met een groep van 6 of meer volwassenen bent, geniet dan van de Vilamoura Jet Boat Ride-ervaring met 10% korting!

Een keer is nooit genoeg! Reserveer uw plaatsen en vraag een instant replay aan voor slechts 20€!

Profiteer van onze Early Bird Promotie

09:30 VERTREK 30€ PER VOLWASSEN 20€ PER KIND

10:15 VERTREK 30€ PER VOLWASSEN 20€ PER KIND

WILD JET BOOT – RESERVERINGEN AANBEVOLEN – BOEK NU

VOLWASSENEN: 35€ | KINDEREN: 25€ | PRIVÉ: 420€

Reserveren is essentieel, boek nu om teleurstellingen te voorkomen en de spanning van je leven te beleven.

Jetpack

Met dit jetpakket geniet je van 30 minuten jetski-verhuur + de General Lee Jet Boat vanuit de jachthaven van Vilamoura. Dit extreme jetpakket is alleen voor de wildernis en avonturen, boek de beste jetboottocht in de Algarve en maak een ritje op een van onze jetski’s met een hoog octaangehalte.

Prijs: 95€ per persoon

Wildpakket

Dit Wet & Wild-pakket kost je 10 minuten parasailing-ervaring + een geweldige 30 minuten van onze General Lee Jet Boat Ride! Laten we losgaan terwijl je met de jetboot over de golven rijdt en de adrenaline voelen razen terwijl je hoog in de lucht vliegt met parasailing!.

Prijs: 70€ per persoon

× How can I help you?