Vissersboottochten Algarve-reis

Beste plek om met het gezin op zee te gaan vissen in de jachthaven van Vilamoura, Algarve Portugal

Inchecken / Duur
  • Wij verzoeken u vriendelijk om 15 minuten voor vertrek van uw reis in te checken.
  • Onze op maat gemaakte familie vissersboot vertrekt dagelijks vanuit de jachthaven van Vilamoura.
  • We zijn blij om rifvisreizen aan te bieden die aan ieders behoeften voldoen, misschien 3 uur, 6 uur of 12 uur.
  • Onze vissersboot kan privé of gedeeld worden gehuurd. Wij bieden visreizen voor het hele gezin in de jachthaven van Vilamoura in de Algarve, Portugal.
  • We staan bekend om onze familie visreizen in de Algarve en ze zijn geschikt voor alle leeftijden. Ook als u zelf niet aan de visserij wenst deel te nemen, kunt u als toeschouwer aan boord springen en samen een familiedag beleven.

wat te verwachten

Hoe werkt het? Ongeacht uw visniveau, of u nu een beginnende visser bent of een ervaren visser op zee, wij kunnen visreizen voor u aanbieden! Onze vriendelijke bemanning aan boord houdt van wat ze doen en is er om zo veel of zo weinig ondersteuning te geven als je nodig hebt! Eenmaal uit op de visplek oonze goed opgeleide bemanning zal u helpen uw hengel klaar te maken en uw lijn te laten vallen! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te beschermen en u te helpen uw vis te vangen en te darmen – of u kunt gewoon kijken terwijl wij het voor u doen! In tegenstelling tot vele anderen, zullen we alle uitrusting en visuitrusting in de prijs opnemen, wat betekent dat er geen verborgen kosten zijn. We brengen zelfs geen kosten in rekening voor verloren gewichten! De beroemde op maat gemaakte vissersboot Gui Bonnet heeft een capaciteit voor maximaal 10 passagiers aan boord, dus u heeft voldoende visruimte.

Hoe lang duurt de visreis? U kunt kiezen voor een halve of een hele dag op open zee. Afhankelijk van uw wensen kunt u 3 uur, 6 uur of 12 uur rifvissen vanuit de jachthaven van Vilamoura in de Algarve, Portugal.

Kunnen we alleen vissen? Absoluut! Als je kiest voor de privéboot is het echt aan jou of je 1 visser of 10 vissers hebt. Als u echter besluit om op een gemengde boot te gaan, is er nog steeds slechts een maximum van 10 gasten voor die meer exclusieve service.

Zal ik nat worden? Nee, u mag niet nat worden aan boord van onze vissersboottochten vanuit Vilamoura Marina Algarve Portugal.

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding. Kleine tassen/portemonnees en koelboxen kunnen worden ondergebracht. We raden u af om waardevolle spullen mee aan boord te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke eigendommen.

Beperkingen : Voor uw veiligheid dient u in goede gezondheid te verkeren en vrij te zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugklachten, reisziekte of andere aandoeningen die hierdoor kunnen worden verergerd Big Game Fishing Trip, Algarve . We vragen mensen die zwanger zijn, herstellende zijn van een recent letsel of iemand met rug-, nek- of hartproblemen om de kapitein te adviseren voordat ze aan boord gaan van onze diepzeevissen die vertrekken vanuit de jachthaven van Vilamoura in de Algarve, Portugal!

Wij zorgen voor vervoer

Family Reef Fishing Trips Van de jachthaven van Vilamoura in Faro, Algarve haalt u rechtstreeks op bij uw hotel voor een extra € 7,50 per persoon

beleid

  • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Family Reef Fishing Prijzen Vilamoura Marina Faro Algarve houdt alleen reserveringen voor het aantal passagiers dat op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
  • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als u niet opnieuw wilt plannen, zullen wij uw kosten terugbetalen minus 20% annuleringskosten per persoon.
  • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
  • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
  • Waar te gaan Rifvissen in Vilamoura Marina Faro – Vilamoura Watersportcentrum!
Neem contact op

Bel vandaag nog om een boot te huren voor familievissen in Vilamoura Marina Algarve Portugal

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

imgfstrip
imgfstrip
× How can I help you?