waterskis algarve trip

Inchecken / Duur

 • U dient 15 minuten voor vertrek van uw reis in te checken. Apply sunscreen before you board your Water Ski boat – it’s going to be a hot and sunny adventure.
 • Deze geweldige waterski-ervaringen zijn 7 dagen per week beschikbaar en er vertrekt elk uur een van onze watersportboten vanuit de jachthaven van Vilamoura.

wat te verwachten

Hoe werkt het? Eerst moet je beslissen of je waterskilessen nodig hebt, of dat je, als je al ervaring hebt, de voorkeur geeft aan een groepsboeking.

Onze meest aanbevolen beginnerservaring die we aanbevelen voor kinderen van 6 jaar en ouder, we verwelkomen jongere deelnemers die al ervaring hebben met waterskiën.

Leren waterskiën achter een boot is de perfecte introductie tot waterskiën, met één-op-één coaching van een ervaren instructeur op een privéboot. Oje coaches zullen de les volledig op jouw tempo uitvoeren.

 • Eerst laten ze je kennismaken met de basis.

 • Een korte lijn achter de boot om het opstaan zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 • Een lange rij, maak het parcours achter de boot af en ga verder met het oversteken van de kielzog

  Leren achter de boot is perfect voor iedereen die op zoek is naar snelle vooruitgang, een ervaring op maat of voor iedereen die een beetje nerveus is om het water op te gaan.

Hoe lang is de rit? We staan er altijd op dat een beginner minimaal 30 minuten heeft om ervoor te zorgen dat ze van de volledige ervaring kunnen genieten. De lessen variëren afhankelijk van je vaardigheidsniveau om te waterskiën.

Kunnen we samen skiën? Absoluut! Als u kiest voor de privébootverhuur, kunnen u en maximaal 6 gasten van deze ervaring genieten, maar houd er rekening mee dat gemiddeld 3 personen in een sessie van 1 uur tijd hebben om te waterskiën.

Zal ik nat worden? Jazeker, dus zorg ervoor dat je zwemkleding draagt en een handdoek meeneemt!

Wat mee te nemen en te dragen: Draag comfortabele kleding zoals strandkleding of zwemkleding. Kleine tassen/portemonnees kunnen worden ondergebracht, maar neem alstublieft geen grote tassen mee aan boord. We raden u af om waardevolle spullen mee aan boord te nemen, maar als u ervoor kiest om dit te doen, neemt Vilamoura Watersports Centre geen verantwoordelijkheid voor beschadigde persoonlijke eigendommen.

Beperkingen : voor uw veiligheid moet u in goede gezondheid verkeren en vrij zijn van hoge bloeddruk, hart-, nek- of rugproblemen, reisziekte of andere aandoeningen die door deze tour kunnen worden verergerd.

Wij zorgen voor vervoer

Waterski Vilamoura haalt je direct op bij je hotel voor een extra € 7,50 per persoon

 

 

beleid

 • Gekochte tickets zijn voor een specifiek evenement. Het evenement vindt plaats op de datum, tijd en op de locatie die op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Vilamoura Watersports Centre houdt alleen reserveringen voor het evenement dat op uw ticket/instapkaart staat aangegeven. Als u niet op de aangegeven locatie arriveert op de aangegeven check-tijd, worden alle tickets/instapkaarten ongeldig en wordt uw reservering ongeldig. Als dit gebeurt; GEEN TERUGBETALING of tegenprestatie zal worden gegeven.
 • Annuleringen die vóór 24 uur zijn gemaakt, kunnen worden verzet naar een andere dag en tijd die u beter uitkomt. Als je geen nieuwe afspraak wilt maken, betalen we je kosten terug minus 20% annuleringskosten per boeking/sessie
 • Let op: alle passagiers moeten uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn bij het reserveringshokje.
 • Weersgerelateerde annuleringen worden bepaald door het management en kunnen 100% worden gerestitueerd.
 • Als de zeecondities dit vereisen, kan de instructeur kinderen onder een bepaalde leeftijd weigeren om te skiën.

Neem contact op

Telefoon: (+351) 289 301 884

Mobiel: (+351) 937 777 913

Email: bookings@watersportsvilamoura.com

Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

× How can I help you?