Vilamoura Watersports Centre is sinds 1992 actief in de Algarve!

Hier is ons bedrijfsbeleid met betrekking tot veiligheid:

licentie:

Alleen waterskiën met gevestigde bedrijfsexploitanten, aangezien wij verzekerd zijn door een door de staat erkend agentschap. Veel exploitanten zonder vergunning hebben vaak alleen contante verkoop nodig.

Vastgesteld hoe lang:

Vilamoura Watersports Centre opereert met trots vanuit de jachthaven van Vilamoura en heeft 30 jaar ervaring.

Kwalificaties van bootkapiteins en bootinspectie:

Al onze kapiteins hebben een vergunning van de lokale overheidsinstanties. Onze ondersteunings- en schoolboten hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd en voldoen aan de hoogste beroeps-, gezondheids- en veiligheidsnormen.

Apparatuurinspectie:

Wij leveren alle door de EU goedgekeurde uitrusting die speciaal is ontworpen voor waterskiën en al onze uitrusting wordt dagelijks gecontroleerd en geïnspecteerd. We geven onze klanten altijd een Europees standaard reddingsvest.

Veiligheidsinstructie:

Bij Vilamoura Watersports Centre zorgen we ervoor dat onze kapitein/instructeur een veiligheidsbriefing geeft voor je reis. U leert wat u kunt verwachten tijdens uw reis. Het is ook belangrijk dat u en de kapitein duidelijke handgebaren hebben om te communiceren. Mocht je tijdens de activiteit vallen of het touw laten vallen, steek dan gewoon het bord uit de zee zodat de instructeur en eventuele andere boten je duidelijk kunnen zien. Wikkel nooit een deel van de sleepkabel om uw lichaam.

Leeftijd- en gewichtsbeperkingen:

We hebben geen leeftijdsbeperkingen voor de watersportactiviteiten, aangezien we lessen hebben gegeven aan klanten van 3 jaar tot 93 jaar oud. Jonge kinderen onder een bepaalde leeftijd moeten worden begeleid door een volwassene.

Beperkingen voor gehandicapten:

We zijn er trots op dat we alle handicaps kunnen opvangen.

Neem gerust contact met ons op als u een van deze aspecten nader wilt bespreken.

 

Telefoon: (+351) 289 301 884
Mobiel: (+351) 937 777 913
E-mail: bookings@watersportsvilamoura.com
Vind ons op: Office 4, Cais Q, Vilamoura Marina, 8125-409 Vilamoura, Algarve

 

× How can I help you?