WATERSKIEN MET HET BESTE VAN VILAMOURA MARINA, ALGARVE

Veel plezier op zee geschikt voor alle leeftijden – BOEK NU

Dit is een privé waterskisessie.

 

 • 1 Watersportboot
 • 1 uur verhuur
 • Er kunnen maximaal 6 personen op de boot zijn – Gemiddeld hebben in een sessie van 1 uur 3 mensen tijd om te waterskiën.
 • Instructeur / Kapitein
 • Uitrusting: zwemvesten en waterski’s
 • Bootbrandstof inbegrepen
 • Gebruik van de nieuwste watersportuitrusting

Prijzen per bootverhuur

150 € – 1 uur

300 € – 2 uur

450 € – 3 uur

Van jonge kinderen, ouders en grootouders verwelkomen we alle leeftijden om deel te nemen aan de watersportactiviteiten

 • Waterskischool voor kinderen (6-12 jaar) Gericht op het enthousiast maken van kinderen voor de sport en het leren van de basismanoeuvres in 60 minuten
 • Waterskiën Gericht op de complete beginner, we garanderen dat je in 60 minuten wakker wordt en wake-overtochten maakt
 • Introductie tot Mono Ski Gericht op degenen die vertrouwd zijn met wake-overtochten. Leer monoskiën, starten in diep water en wake-overtochten onder de knie krijgen in 60 min
 • Enkele waterski Privélessen, van beginner tot gemiddeld niveau in lessen van 30 minuten
 • 1 Waterskisessie Waterskiën zoals jij dat wilt! Gericht op degenen die de sport onder de knie hebben of gewoon 15 min of 45 min willen cruisen

prijs per les

115 € – Waterskischool voor kinderen Per 60 minuten
180 € – Waterski-beginnersschool Per 60 minuten
180 € – Mono Skischool Per 60 minuten
45 € – Enkele Waterskiles Per 15 minuten
100 € – Enkele Waterskiles Per 45 minuten

TOP 5 REDENEN WAAROM WATERSKIEN EEN BREEZE IS MET ALGARVE XCITE

1. Waterskiën is een spannende sport die door alle leeftijden als het toppunt van glamour wordt beschouwd. Erg leuk om wat Pro-vaardigheden te leren of op te frissen.

2. Van vaste kinderski’s, tot beginnende rijders die willen leren op twee ski’s, tot ervaren monoski-rijders die hun prestaties op de slalom willen verbeteren, Vilamoura Watersports Centre heeft de uitrusting en expertise om ervoor te zorgen dat u uw doelen op de Atlantische oceaan bereikt.

3.4. Op zoek naar activiteiten in de jachthaven van Vilamoura? Als u serieus wilt waterskiën, alleen met een instructeur of de boot privé wilt huren met maximaal 6 vrienden of familieleden, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt deelnemen aan een scala aan watersportactiviteiten door onze boot te huren voor een uur of een hele dag. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij alle watersporten betrokken is, passen we de activiteit aan de wensen van elke persoon aan.

5. Onze passie en toewijding aan al onze klanten om ervoor te zorgen dat we een onvergetelijke vakantie-ervaring en de best mogelijke service bieden. wij werken 7 dagen per week vanaf 8.30 uur.

WATERSKILESSEN – RESERVERINGEN AANBEVOLEN – BOEK NU

15 MINUTEN: 25€ | 30 MINUTEN: 45€

Jetpack

Met dit jetpakket geniet je van 30 minuten jetski-verhuur + de General Lee Jet Boat vanuit de jachthaven van Vilamoura. Dit extreme jetpakket is alleen voor de wildernis en avonturen, boek de beste jetboottocht in de Algarve en huur de snelste jetski’s.

Prijs: 80€ per persoon

Wildpakket

Dit Wet & Wild-pakket neemt je mee op een geweldige parasailing van 10 minuten die hoog in de lucht vliegt + een geweldige 30 minuten van onze General Lee Jet Boat Ride! Laten we losgaan terwijl je met de jetboot over de golven rijdt en de adrenaline voelen razen terwijl je hoog in de lucht vliegt met parasailing!.

Prijs: 60€ per persoon

× How can I help you?